Uw winkelwagentje

NEW NAMES, SAME COFFEE - Weet je niet wat kiezen? KLIK HIER

Roastery

In onze branderij in Eeklo wordt er wekelijks verse koffie gebrand. We achterhalen het verhaal van elke specifieke ruwe koffieboon en kiezen steeds voor koffiebonen met een uitzonderlijke kwaliteit. We gaan voortdurend op zoek naar het maximum dat de koffieboon in zich heeft.

Elke koffie die wij aankopen is van in het land van oorsprong tot in uw tas door heel wat verschillende handen gegaan. Elke handeling wordt hierbij nauwgezet gevolgd en dit hele proces proberen wij steeds in kaart te brengen. We behandelen de bonen met zorg wetende dat ze al een hele weg afgelegd hebben en door vele mensen verwerkt zijn tot dit toch wel uniek product!

Wie graag wat meer weet over hoe wij aangeleverde ruwe bonen in onze branderij verwerken, kan terecht op onze blog. Wil je iets meer weten over de branding en/of oorsprong van een bepaalde soort koffie, stuur ons gerust een mailtje!

Ga naar onze blog

Shop

In onze winkel in Eeklo vind je een uitgebreid assortiment aan koffies en losse thee. Om de juiste koffie te vinden die bij jou past staan we altijd klaar om je een woordje uitleg te geven over de verschillende soorten en brandingen. De maalgraad, het soort water en de zetmethode hebben een grote invloed op jouw kopje koffie. We helpen je graag hierin de juiste keuze te maken! Vraag naar ons advies en onze tips!

Visit our shop and you will know what good coffee is…

Good coffee is simple
fresh & brewed perfectly with passion

Koffiebar

In onze koffiebar trachten we het beste uit elke koffieboon naar boven te halen en u onze persoonlijke smaak en favorieten te laten ontdekken. Jullie mening en beleving vinden we daarbij uitermate belangrijk Het delen van onze passie en het doorgeven van onze kennis bij het zetten ervan, zorgen ervoor dat we samen een mooie koffie-ervaring kunnen beleven.