• Onze winkel en bar zijn een hele zomer open van dinsdag tot en met zaterdag, van 10u-17u •

Wat kunnen we voor al onze partners betekenen?

Of je nu koffie zoekt voor je medewerkers, als horeca-uitbater of als zaakvoerder van een winkelpunt, we bieden elke partner professioneel en persoonlijk advies. Samen bekijken we de noden binnen je sector, bedrijf of project en helpen we je verder met onderstaande diensten.

Coffee Consultation

Wanneer je een nieuwe horecazaak opent of een bestaande zaak wil laten groeien, staat ons team voor jou klaar om je te ondersteunen. We bieden persoonlijk advies op basis van onze ervaring om jouw bedrijf succesvol te laten groeien.

Coffee Equipment Sales

De koffieapparatuur is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd. We werken samen met toonaangevende fabrikanten zodat onze groothandelspartners toegang hebben tot de beste apparaten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij advies op maat bieden.

Coffee Equipment Maintenance + Repair

Onze technici onderhouden koffieapparatuur zodat die in topconditie blijft. In geval van nood zijn onze technici steeds beschikbaar voor reparaties.

Coffee Education

We organiseren barista trainingen om je hele team te ondersteunen: van basistraining voor nieuwe medewerkers tot vervolmakingscursussen voor leidende barista’s die instaan voor de kwaliteitscontrole. In onze nieuwe branderij in Lievegem hebben we de juiste tools om je personeel te trainen in een inspirerende omgeving.

Wil je graag partner worden?

Ben je geïnteresseerd om met ons samen te werken en geweldige dingen te laten gebeuren?
Wij willen je graag beter leren kennen.

Contacteer ons zodat we snel kunnen samenzitten voor professioneel en persoonlijk advies.

Contacteer ons

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek hier nog meer partner mogelijkheden.