• Onze winkel en bar zijn een hele zomer open van dinsdag tot en met zaterdag, van 10u-17u •

Roastery - Lievegem

Recent bouwden we ook een nieuwe koffiebranderij in Lievegem waar we de koffie branden en tastings aanbieden. Deze unieke locatie stellen we ook graag open voor teambuildings, meetings, coffee tastings of een georganiseerde rondleiding met live branding.

2023

We built our forever home

Nadat we uit onze koffiebranderij in Eeklo groeiden, startten we met de bouw van een nieuwe branderij in de kmo-zone in Lievegem. Op deze nieuwe locatie beschikken we niet alleen over een full-service roastery maar ook over een tasting bar en een inspirerende meeting room. Het gebouw vullen we met koffie, fantastische mensen en orders.

Met respect voor de omgeving trekken we de sfeer van De Witte Zwaan door in de roastery in Lievegem. Het wordt een plek met veel licht en transparantie, waar we samenwerken met leuke mensen en goede producten van hoge kwaliteit aanbieden. Wist je trouwens dat de recuperatiestenen waaruit de branderij opgebouwd werd al even lang meegaan als De Witte Zwaan zelf?

Ontmoeten en Ontspannen

met zicht op koffie

We willen deze locatie natuurlijk niet alleen voor onszelf houden. Zo kun je hier een vergaderzaal huren. Wat dacht je van een productieve vergadering of brainstormsessie in een inspirerende meeting room? Met zicht op de coffee roastery en toegang tot vers gebrande koffie komen de meest creatieve ideeën naar boven! Ook teambuildings en coffee tastings kunnen plaatsvinden in onze branderij.

Ontdek hier de mogelijkheden

probat

Consistently high coffee quality

In de branderij wordt de koffie gebrand op:
PROBAT UG22
PROBAT G75

Probat is sinds 1868 pioneer van de koffiebranders.

Adres & contact:
Kruisstraat 28, Lievegem

info@dewittezwaan.be

De roastery is niet publiek toegankelijk. Je kunt er enkel terecht op afspraak.

De koffiewinkel en koffiebar

Andere locaties

Pieter-Jan en Istvan branden wekelijks verse koffie in de roastery in Lievegem.
De koffiewinkel en koffiebar zijn nog steeds te vinden op het vertrouwde adres in Eeklo.