With you, for you

De Witte Zwaan, da’s (h)eerlijke koffie, maar ook en vooral een enthousiast en gepassioneerd team. Maak kennis met onze medewerkers en hou je vooral niet in om ons aan te spreken in de winkel, de koffiebar of tijdens een gereserveerd bezoek aan de koffiebranderij. 

We leren je graag beter kennen en horen graag van jou wat je van onze koffies vindt. Op die manier kunnen wij ons aanbod continu verbeteren en inspelen op ieders voorkeuren.

coffee chief • coffee roaster • creative brain

Pieter-Jan Goemaere

Meet Pieter-Jan, een gedreven ondernemer. Creatief, sportief en best wel veeleisend, ook en vooral voor zichzelf. Als 5de generatie koffiebranders in de familie gaat hij steeds op zoek naar de beste koffies met dat tikkeltje extra. Nieuwe koffie branden, proeven, bijstellen, … Hij streeft naar de perfecte balans om de smaken volledig tot hun recht te laten komen. Fier staat hij ook te popelen om koffieliefhebbers te ontvangen in The Roastery, de nieuwe branderij van De Witte Zwaan.
Daarnaast is Pieter-Jan ook trotse papa van Ruben en Gust. Je vindt hem wekelijks in het zwembad en af en toe ook in een ijsbad, om dat hoofd dat nooit stilstaat koel te houden ;-)

first coffee lady • tea sommelier • office mastermind

Nele Vanden Berghe

Een succesvolle man is niks zonder een sterke vrouw: Nele is boysmom, snowboardliefhebber en gaat geen avontuur of confrontatie uit de weg! 
Haar passie voor koffie deelt ze graag en gul. Nele zou non-stop praten over koffie en de reizen die ze daar reeds voor maakte.
Verder houdt ze van sfeer en gezellig samenzijn met dierbaren, bij voorkeur met een goeie tas koffie.  Haar favoriete koffiebereiding is een single origin chemex to share & to discuss. Al mag die ‘to share’ misschien weg, want zij is dé cafeïneverslaafde van het team ;-)

coffee roaster • barista • latte art magician

Istvan Wallaert

Niet alleen met zijn mooie krullen, maar evenzeer met zijn sterke koffiekennis blaast Istvan jou van je sokken. Koffiebranden, verschillende zetwijzen, nieuwe specialty koffies, Istvan kan je er veel over bijleren. Ook voor de mooiste latte art moet je bij hem zijn!
Thuis drinkt hij graag een deca’tje, gezellig omringd met zijn dochtertje en vrouw. Verder houdt hij van gitaar spelen, fietsen en gewichtheffen. Alles in balans, dat is waar Istvan voor staat!

barista • DWZ right-hand • allrounder

Tini Onderbeke

Tini, dat is onze sportieve duizendpoot! Enthousiast kwam ze bij ons aankloppen om in een nieuwe uitdaging te springen en haar koffiekennis naar een hoger niveau te tillen.
Dat is al aardig gelukt, al spreek je haar beter niet aan wanneer ze melk aan het opstomen is, want twee dingen tegelijkertijd doen, dat is moeilijk ;-)
Tini houdt van duidelijkheid en goede communicatie en zorgt voor sfeer met af en toe een spelletje op de werkvloer. Verder is ze liefst buiten, al lopend, maar nog vaker op de fiets. De stereotype pedaleur die graag voorzien is van de nodige coffee fuel, Tini bevestigt het cliché!

barista • shopmanager • giftmaker

Leen Willems

De grootste glimlach, dat is Leen!
Altijd vrolijk, behulpzaam en best wel een pietje precies. Met Leen is je koffie of je geschenkpakket tot in de puntjes afgewerkt. Ze staat steeds paraat om iedereen te helpen!
Ze voorziet de collega’s wekelijks van fruit en bakt met de overschot bananen heerlijk bananenbrood!
Gezelligheid is belangrijk voor Leen en dat deelt ze graag met haar zoontje en man. 
Uiteraard houdt Leen van koffie maar zeker ook van dat taartje dat daarbij hoort. Of die cinnamon roll. Of die snicker bar. Of …

baristaqueen • workshop attendant • coffee pro

Charlene Colle

Back on track, ons Charke!
Charlene is afgestudeerd als kleuterjuf, maar verdiepte zich in de wereld van de koffie. Noem haar gerust een koffiefreak! Haar koffiekennis reikt ver en ze tovert de mooiste cappuccino's.
Charlene loopt hard, maar leeft traag. Ze is catmom van Marie en Jef en wordt helemaal happy van een koffie in de ochtendzon. Ontbijten doet ze steevast met Jeroen Meus, die haar inspiratie geeft om erna zelf in de keuken te duiken. Verder houdt ze van een (niet zo) spontane picknick of een wijntje op een mooie zomeravond.
Een warm familiemens die altijd open staat voor een gezellig babbeltje!