CURIOUS? Ontdek de SNEAK PEEKS met de QR-code op de limited verpakking!

CURIOUS? Ontdek de SNEAK PEEKS met de QR-code op de limited verpakking!

CURIOUS? Ontdek de SNEAK PEEKS met de QR-code op de limited verpakking!

Afgelopen maanden waren hectisch, druk, maar des te spannender! Achter de schermen zijn we met heel wat nieuwe zaken bezig! We staan te popelen om jullie allerlei nieuwigheden te laten zien en laten proeven!
(verpakking, branderij, specialty coffee)
Wie langskwam in de winkel heeft gemerkt dat onze koffieverpakkingen tijdelijk onbedrukt zijn. Uiteraard proef je nog steeds De Witte Zwaan, maar onze naam staat er eventjes niet op.
We gingen op zoek naar een nieuwe verpakking waarbij we ‘handig, hersluitbaar en herbruikbaar’ als kernwoorden voorop zetten. Duurzaam én in een stijlvol jasje, dat is waar we voor gaan! Benieuwd? Binnenkort krijg je je vertrouwde koffie in een zakje met een QR-code vol sneak peeks. 

Transparantie, overzicht en eenvoud.

Een aantal van onze blends lijken qua smaak te veel op elkaar en zijn samengebracht in één nieuwe blend. De colombia, mokka en porto rico hadden alledrie dezelfde drie origine koffies in hun samenstelling. Deze gekende blends zijn vanaf nu samengebracht in onze nieuwe HOUSEBLEND bestaande uit 50% brazil, 30% colombia en 20% indonesia.

Onze gekende R-BLEND en cafeinevrije (= DECAF)koffie behouden hun samenstelling en naam. De Papua nieuw guinea blijft dezelfde blend, maar zal voortaan als DARKBLEND in ons gamma te vinden zijn. De Costa Rica verlaat als enigste het assortiment. We maken namelijk plaats voor een nieuwe seizoensgebonden blend. Onder de naam SEASONALBLEND kiezen we keer na keer bewust voor uitzonderlijke koffies en verhalen. 

 

Colombia                         ----  HOUSEBLEND 

Mokka                             ----  HOUSEBLEND 

Porto Rico                       ----  HOUSEBLEND 

 

Papua Nieuw Guinea      ----  DARKBLEND 

 

Costa Rica                      ----  SEASONALBLEND  

 

Misschien ook wel iets voor jou...

Specialty koffie, wat is dat nu eigenlijk?

Specialty koffie, wat is dat nu eigenlijk?

Wanneer je onze shop binnenstapt lonkt het eerste zwarte letterbord met zijn witte lettertjes al aantrekkelijk naar je toe. *Specialty...

Lees meer →